سقف عرشه فولادی

سقف عرشه فولادی

سقف عرشه فولادی

Blog Article

البته با توجه به نوع میلگرد مصرفی و همچنین کاربری ساختمان، ارتفاع بتن از روی سطح فوقانی ورق ذوزنقه ای ممکن است به ۷ سانتی متر نیز برسد که این امر حجم بتن مصرفی برای یک متر مربع را می تواند تا ۰٫۱۴ متر مکعب افزایش دهد. بتن مصرفی در سقف عرشه فولادی با عیار معمولاً ۳۵۰ کیلوگرم در متر مکعب و با اسلامپ ۱۲ انجام می گردد.

با پیشرفت صنعت ساختمان‌سازی، استفاده از متریال‌ها و روش‌های سنتی که خیلی وقت‌گیر و همچنین پرهزینه بوده‌اند تقریبا کنار گذاشته شده است از این‌رو امروزه ساخت و اجرای ساختمان‌ها و بناهای مختلف با سرعت بیشتری قابل اجرا می‌باشد. علاوه‌بر اینکه هر یک از اجزای ساختمان‌ مدت زمانی را برای ساخت و اجرا به خود اختصاص می‌دهند یکی از اجزای ساختمان که مدت زمان بیشتری را برای ساخت و اجرا به خود اختصاص می‌دهد، سقف ساختمان می‌باشد.

مهم‌ترین نقص این سیستم این است که در صورت نصب نادرست یا استفاده از ورق‌های نازک و بی کیفیت، احتمال لرزش سقف و انتقال صوت وجود دارد. علاوه بر این، اجرای این سیستم در سازه‌های بتنی کمی دشوار بوده و اکثر کارگران و استادکاران با سیستم اجرا و نصب این نوع سقف آشنا نیستند، در نتیجه به نیرو متخصص و ماهر جهت اجرا آن نیاز است که خود هزینه بالایی را به پروژه تحمیل می‌کند.

عرشه فولادی نقطه همگرایی مناسبی برای اکثر مصالح بام مانند سقف ساخته شده، سقف غشایی یا مجموعه سقف ورق عایق بندی شده است.

این لوله‌ها علاوه بر کاهش وزن سازه، برای گذران آب و هوا و برق و صوت نیز استفاده می‌شوند.

بنابراین، هزینه‌های تولید، نصب و ساخت سازه می‌تواند کمتر از اکثر سیستم‌های دیگر باشد.

مقدار دهانه مجاز دال عرشه: مقدار دهانه مجاز عرشه بستگی به نوع تکیه گاه دارد. به گونه ای که این مقدار در عرشه هایی که دارای تکیه گاه ساده هستند با مواردی که دارای چند دهانه هستند، متفاوت است. البته به منظور کاهش هزینه ها هنگام محاسبات و اجرا از عرشه گذاری به صورت حداقل دو دهانه استفاده می شود.

انتخاب مناسبترین نوع ورق فولادی و پروفیل‌های فولادی با توجه به نوع سازه و ابعاد آن.

فولاد مقاوم در برابر خرابکاری، مقاوم در برابر آتش و سبک است و نیازهای فونداسیون ساختمان را کاهش می‌دهد. همچنین به طراحان برای طراحی حرفه‌ای‌تر تمام بخش‌های پارکینگ کمک می‌کند.

عرشه فولادی با گام‌های مختلف در طیف گسترده‌ای از طرح‌ها و پروژه‌های ساخت‌وساز استفاده می‌شوند. معمولاً از عرشه‌های فلزی برای پشتیبانی از سیستم‌های سقف ساختمان، نیم‌ساخت‌ها یا طبقات میانی ساختمان، سایبان‌های فولادی برای ایجاد سایه و سرپناه یا کف در سازه‌های تجاری استفاده می‌شود.

سقف عرشه فولادی با استفاده از ورق‌های گالوانیزه بدون میلگرد و قالب‌بندی با آرماتوربندی و بتن‌ریزی انجام می‌شود. ورق‌های عرشه به اندازه مناسب بریده می‌شوند و به‌صورت افقی بین تیرهای یک سازه فولادی قرار می‌گیرند. انتهای بریده‌شده عرشه با یک کلاهک انتهایی و تراش لبه بسته می‌شوند. بعد از ساخت اسکلت ساختمان، سقف عرشه فولادی ورق‌های گالوانیزه به طبقات حمل می‌شوند.

در سقفهای مرکب عرشه فولادی، ورق فولادی گالوانیزه ذوزنقه ای آجدار، علاوه بر اینکه المان کششی محسوب می گردد به عنوان تاوه (قالب) ماندگار در سقف باقی مانده و علاوه بر زیبایی در زیر سقف، باعث افزایش فواصل تیر فرعی تا ۴ متر بدون نیاز به جک زنی و شمع گذاری می باشد.

ابتدا با توجه به نقشه های ارائه شده برای سازه ورق های فولادی گالوانیزه به شکل پروفیل موردنیاز با نورد سرد تولید می شود.

آسمان خراش اجزا سقف عرشه فولادی انواع سقف تیرچه بلوک دال بتنی سایر مقالات سقف کاذب و انواع آن عرشه فولادی کامپوزیت کف کاذب کلیات سقف عرشه فولادی گلمیخ مصالح ساختمانی مقاله مقاوم سازی مقایسه سقف ها میلگرد

Report this page